Здравей! Готов ли си да бъдеш родител?

Поздравления! Щом си тук, щом си задаваш въпроси и търсиш отговори – значи си готов! Не забравяй, че в живота няма училище за родители и всеки от нас става такъв в момента, в който осъзнае отговорността си към малкото хлапе.

В “Родителски Неволи” ще си говорим за многобройните аспекти от възпитанието на едно дете, как то пораства и постепенно се превръща в пълноценна личност. Освен това, от време на време ще засягаме и ежедневните родителски неволи.

Нашият екип има за цел да създадем едно малко общество, в което да си помагаме и да споделяме опит. Затова ще се радваме, ако посетите нашата Фейсбук страница и се включите в дискусията, или ни изпратите въпросите, които ви вълнуват и искате да видите отговорени на сайта.

С този блог искам да споделя моята история на родител и учител. Да ви представя една гледна точка, която е изпитана във времето и е подкрепена с педагогически опит, а от вас зависи как най-добре да приложите прочетенето и да прецените кое е най-доброто за вашето дете.

Ще се радвам чуя вашето мнение и споделен опит в коментарите на нашата Фейсбук страница или в секцията “Пиши ми” на сайта.

Надявам се информацията, която ще откриете тук да ви е интересна и полезна.

Приятно четене! 🙂

За блога